Nu kan jeg endelig afsløre de færdige billeder fra photoshootet med Hoss Intropia! :) Jeg er super tilfreds med resultatet og synes det er blevet nogle rigtig lækre billeder! Jeg har delt dem over i to halvdele og her er den første halvdel.

Jeg fik øjnene op for Hoss Intropia, da jeg blev inviteret til Madrid i sommers for at se deres kollektion og modeshow. Jeg synes de laver noget rigtig lækkert tøj, så jeg var hurtig om at svare ja, da jeg blev spurgt om jeg ville lave dette photoshoot med dem. :) Ditte Capion har skød billederne og Sidsel Marie Bøg stod for makeup og hår. Jeg har selv stylet en del af disse outfits og bestemt de forskellige locations i København. Hvad synes I om billederne? :)

I can finally reveal the result of the photoshoot with Hoss Intropia! I’m really pleased with the result and I think the pics have turned out very good! I styled a lot of the outfits and I also decided the locations. I became aware of Hoss Intropia, when I was invited to Madrid this Summer to see their collection and fashion show. I really like their clothes, so I wasn’t in a doubt, when they asked me if I wanted to do this photoshoot with them! Ditte Capion shot the photos and Sidsel Marie Bøg did my hair and makeup. What do you think of the pictures? :)