Leather jacket/Day Birger et Mikkelsen, t-shirt/H&M (men’s), pants/Hoss Intropia, beanie/ASOS, star bracelet/Markberg, watch/Michael Kors, silver bracelet/ByBiehl

Glædelig 1. december allesammen! Nu er det blevet tid til endnu en lækker konkurrence her på bloggen i samarbejde med den nyopstartede webshop, Sarenza, som har et hav af lækre sko! De har over 600 mærker, over 350.000 modeller, gratis returnering og ombytning og 100 dages returret! :) Thumbs up! Så tør man godt bestille sko online :)

Det er en ret sjov og kreativ konkurrence denne gang, som jeg har glædet mig til at dele med jer, hvor I kan vinde 800 kr. til Sarenzas webshop :) For at deltage, skal I nemlig gå ind på Sarenzas webshop og finde et par sko, som I synes ville passe godt til mit outfit på billederne ovenfor! Jeg synes sko gør rigtig meget ved et outfit og er med til at bestemme, om udtrykket er afslappet eller festligt! Jeg glæder mig til at høre, hvilke sko I vælger – om det bliver biker boots, sneakers, stiletter, ankelstøvler, ballerinasko… Kun fantasien sætter grænser :)

Når I har fundet et par sko, som I synes passer bedst til ovenstående outfit, skal I smide en kommentar nedenfor med link til skoene, jeres navn og email, så deltager i konkurrencen om at vinde et gavekort på 800 kr. til Sarenza. I skal desuden også like Sarenza på Facebook for at være med i konkurrencen!

Konkurrencen slutter på fredag d. 7. december, hvorefter jeg finder en heldig vinder. Håber I har lyst til at lege med! :) Held og lykke allesammen.