Jeg modtog forleden disse tre “sneak peek” billeder fra Filippa K’s SS13 kollektion, som udkommer fra starten af januar. Det er sjældent, at jeg poster noget fra de pressemeddelelser, som jeg modtager per mail, men denne gang fangede det mig! :) Bomberjakken er jo guddommelig smuk – farven, snittet, pasformen.. love it! Skal helt klart holde øje med den! Derudover kan jeg godt lide kombinationen af camel og lyseblå og desuden blev jeg ret betaget af modellens frisure.. Måske det er tid til en ny haircut?

I received these three “sneak peek” pics the other day from Filippa K’s SS13 collection and they really caught my attention. I’m crazy about the bomber jacket in the first pic – the colour, the silhouette and the shape.. Love it! I think I have to keep an eye on that! Besides, I really like the combination of camel and baby blue. Also I love the beautiful model’s hair – maybe it’s time for a new haircut?