Jeg har normalt en ret pæn hud og har aldrig lidt af akne. Men hver vinter går min hud lidt amok og jeg får urenheder i T-zonen. I ved helt sikkert, hvor irriterende det er! Man har ikke lyst til at gå udenfor en dør og det dukker altid op lige før en fest eller lignende! For nylig blev jeg så tilbudt at teste “Acne Killer“, som er en ansigtsmaske til uren hud fra USA, som er kommet til Danmark. Den fjerner døde hudceller, hudorme og rødme og forebygger fremtidige urenheder. 

Jeg har brugt den tre gange nu i løbet af de seneste to uger og jeg synes faktisk, at den har virket ret godt og slået flere urenheder “ihjel”. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvordan min hud havde artet sig, hvis jeg ikke havde brugt den, men jeg synes at den har haft en positiv effekt. Jeg kunne forestille mig, at den specielt ville være god, hvis man virkelig lider af akne. Man kan købe fem masker til 99 kr hos Luxstyle, hvis I skulle få lyst til at prøve dem. De tilbyder desuden at give pengene tilbage, hvis man ikke synes det virker! Bare et lille tip. :)

I was recently asked if I wanted to test “Acne killer“. It’s a peel off mask that is developed to eliminate impurities. I have never suffered from acne, but every Winter I get some breakouts. I have used it three times now and I actully think it has “killed” some of my breakouts! I think it would be good to use, if you really suffer from Acne. Just a small tip of the day :)

(Sponsoreret)