Arm warmer/Markberg, coat/Chicnovasweater/Isabel Marant, skirt/Bank Fashion, boots/Givenchy, beanie/Black, bag/Proenza Schoulernail polish/Fnug

Jeg ville elske at hoppe i dette outfit i dag – tilpas casual og tilpas trendy! :) I dag skal jeg på arbejde hos Day. Den sidste arbejdsdag før turen går mod Goa! Kan SLET ikke vente længere! Jeg har bare en masse ting jeg skal nå i dag inden jeg kan slappe af. Det har været nogle hektiske uger, så jeg glæder mig til at slappe helt af i hele tre uger! Luksus. I må have en skøn dag.

I would love to wear this outfit today – casual and trendy at the same time! :) Today is the last working day before we’re leaving for Goa! Can’t wait to spend three entire weeks enjoying life under a palm tree! :) I just have a lot of things that I have to finish today. See you later!