I samarbejde med Canon udlodder jeg hermed det splinternye og super lækre kompakte systemkamera, Canon Eos M! Det har 18 megapixel, udskiftelige objektiver og er så lille, at man kan have det med overalt! Stort plus :) Man får kvaliteten fra et digitalt spejlreflekskamera i et kompakt hus med fremragende billedkvalitet. Det er endda muligt at tage rigtig fine billeder i svag belysning med dette kamera.

Canon Eos M har desuden touchscreen og kan optage video i full HD. Man kan derudover gøre sine filmoptagelser bedre med “Video Snapshot”, hvor man kan optage en serie af korte klip af 2, 4 eller 8 sekunders varighed, redigere dem og til sidst afspille dem som et video-slideshow i en enkelt filmfil. Super smart!

Derudover har det en ret blæret indstilling med forskellige kreative filtre såsom sort/hvid funktion, fish-eye effekt, Toy camera effekt, blødt fokus og mange andre. Det er en super løsning til dem der ikke gider bruge tid på Photoshop eller bare godt kan lide at lege med effekterne.

For at deltage i konkurrencen om det super lækre Canon Eos M, skal I nævne et af de kreative mennesker, som Canon har fået til at teste kameraet. I kan se hvilke fem personer der er tale om på forsiden (HER). Skriv svaret i kommentarfeltet med jeres navn og email. Vinderen bliver udtrukket i det nye år. Held og lykke allesammen!

In collaboration with Canon I now give you the chance to win the new and super cool system camera, Canon Eos M. It has 18 megapixels, interchangeable lenses and is so small that it can be taken anywhere! Big plus :) You get the quality of a digital SLR in a compact house and excellent quality. It’s even possible to shoot really good photos in low light with this camera. It has a touch screen and can record video in full HD. In addition, you can apply really cool filters with Canon Eos M – e.g. fish-eye effect, Toy camera effect, soft focus, water painting effect and many others.

To participate in this competition you have to mention one of the five creative people who has tested the new Canon Eos M. You can find the answer HERE. Write your answer in a comment along with you name and email. The winner will be announced in the beginning of 2013. Good luck!