Hej piger! En lille opdatering her fra Goa! Vi ankom i går efter 32 (!!!) timers rejse! Jeg elsker allerede Goa – her er så farvestrålende og flot og stemningen er helt fantastisk. Folk er bare så venlige og imødekommende, selvom her også er enormt fattigt og folk bor i alt fra farvestrålende villaer til papkasser og telte. I dag har vi bare slappet af på stranden og i morgen står den på 3 timers yoga og så skal vi ind og se den lokale by og kigge lidt butikker. Jeg håber I allesammen nyder julen derhjemme :)

Hi ladies! A small update from Goa! We arrived yesterday after 32 hours of travelling! I already love Goa – it’s so colourful and beautiful and the atmosphere here is just amazing. The people here are so kind even though a lot of them are also very poor. Tomorrow we’re going to a yoga class for three hours and afterwards we’ll take a small trip to the local town. Hope you’re all enjoying Christmas back home :)

Alle billeder er taget med Canon Eos M