I er sikkert mange der allerede ved, hvad I skal have på til nytår og hvordan håret skal sidde. Men hvad med makeup’en.. Har I tænkt på den endnu? :) Til nytår har de fleste det med at fyre godt op for øjenskyggen og læbestiften. En ting jeg synes er vigtigt, når man skruer op for makeup’en er, at holde huden ret neutral. En fin, neutral porcelænshud er efter min mening rigtig flot, når der er fokus på øjne og læber! Keep it simple :)

Jeg har for nylig fået lov til at teste to nye produkter fra Max Factor og vil i denne forbindelse dele mine erfaringer med jer :) Jeg har testet “Face Finity – all day flawless”, som er en “3 in 1” foundation, som både fungerer som primer, foundation og concealer. Den er efter min mening rigtig god og dækker rigtig godt! Jeg har havde den på en uges tid før jeg rejste til Goa og jeg synes at den gav et rigtig fint resultat. Jeg er meget kritisk når det kommer til foundations, da jeg er bange for at komme til at se for “malet” ud og bruger det derfor sjældent. Men denne er faktisk allerede flyttet ind på min badeværelseshylde :) Jeg synes den får huden til at se mere jævn og ensartet ud.

Desuden fik jeg mulighed for at teste en ny mascara “Eye brightening”, som er lavet i flere farver tilpasset forskellige øjenfarver. Den er sort, men har et skær af blå i sig valgt ud fra, at jeg har blå øjne. Meningen med den er, at den skal fremhæve ens egen øjenfarve. Man kan ikke se den blå farve, når den er på øjenvipperne, men jeg synes den giver et lidt blødere look til øjnene fremfor helt sort mascara. Den er desuden nem at lægge på og giver god volumen :) Hermed er min anmelde af disse to produkter givet videre – jeg er ihvertfald glad for dem. Måske I kan bruge det til inspiration til nytårsmakeup’en :)

Nu har en af jer også mulighed for at vinde dette lækre kit fra Max factor! For at deltage i konkurrencen skal I smide en besked i kommentarfeltet og huske at skrive jeres navn og email. Vinderen findes i starten af det nye år. Held og lykke!

I have recently testet these two products from Max factor. – “Face Finity – all day flawless” which is a 3 in 1 foundation, primer and concealer and the new mascara “Eye brightening” which has a tone of blue in it, so it highlights my natural eyecolour. It’s available in many different shades. I’m pretty fond of both products and now you guys have the opportunity to win this kit from Max factor! The only thing you have to do is to write a comment along with you name and email. I will announce the winner in the beginning of 2013. Good luck everyone! :)