Denim shirt/Gap, lace skirt/Zara, belt/Ebay, sandals/Zara, pink bracelet DIY (here), spike bracelet/Ebay, sunnies/Rayban

Et outfit herfra Goa iført blondenederdel og denimskjorte. Vi skal på marked her til aften – håber på at finde nogle fine smykker :) Kan I forresten se, at mit hår er blevet lidt kortere? Jeg var træt af, at det filtrede sådan sammen på stranden, så har klippet det en smule her til aften :) Overvejer stadig at få lavet denne frisure, når jeg kommer hjem.. ved ikke om jeg tør :) Er ret konservativ med mit hår, men måske er det tid til forandring. Hav en dejlig aften piger.

An outfit from Goa wearing lace skirt and denim shirt. We’re going to a local night marked in a minute – hope to find some nice jewelry! I cut my hair a little bit this evening, haha.. It was difficult to deal with the long hair on the beach. I’m still considering to have this hairdo done when I come home. :) … if I dare! Have a fab evening :)

Billederne er taget med Canon Eos M