Så blev det tid til den sidste julekonkurrence i samarbejde med det danske smykkefirma, Aagaard. Der udloddes et par smukke øreringe med kæde og earcuff og et lækkert armbånd med vedhæng. Begge i oxideret sølv fra kataloget “Rock meets Romance“. Det eneste I skal gøre for at deltage, er at signe op til Aagaards nyhedsbrev (her) og smide en kommentar med jeres navn og email til dette indlæg. Der findes en heldig vinder efter jul.

It’s time for the last Christmas competition in collaboration with the Danish jewelry company, Aagaard. You can win a beautiful pair of earrings and a lovely bracelet with a charm. Both made in oxidized silver from the catalog “Rock meets Romance“. The only thing you have to do to participate is to sign up for Aagaard’s newsletter (here) and drop a comment with your name and email in this post. :)