Jeg lavede for nylig disse posters til min hylde. Jeg trængte til lidt fornyelse i lejligheden og jeg synes egentlig at det var en nem og hurtig måde at få et nyt udtryk i soveværelset :) Jeg har ganske enkelt lavet dem i Photoshop og printet dem ud i A3 format – man kan helt sikkert også bare lave dem i Word! Rammerne er købt hos “Foto 1 Time” på Østerbro til 99 kr. per styk, men sådanne rammer kan sagtens findes andre steder – jeg har faktisk hørt, at Føtex skulle have nogle ganske fine af slagsen til ingen penge. Når rammerne først er købt, er det jo det nemmeste, at printe et nyt citat eller billede ud :) Et lille tip, hvis I også trænger til lidt fornyelse derhjemme.

I made these posters recently, because I needed renewal in my apartment. This small DIY project was a quick and cheap way to achieve a new expression in my bedroom. I have simply made them in Photoshop and printet them out in an A3 format, but you can also make them in Word. Once you have bought the frames, it’s very easy to just print out a new quote or picture to get a new look! Just a small tip :)