Sjovt nok er et de spørgsmål jeg oftest får på bloggen er, hvor mine bøjler er fra :) Jeg har blogget om dem tidligere, men siden I stadig er så mange der spørger, får I den lige igen. De er købt på et renseri på Østerbro der hedder “Rensemanden” til 1 kr. per styk, men de fleste renserier har disse bøjler til salg i enten hvidmalede eller i stål. Det jeg godt kan lide ved dem er, at de fylder så lidt på stativet. Der er mange af jer der spørger, om tøjet bliver ødelagt og får mærker af dem, men det har jeg ikke været ude for – dog skal man ikke hænge strik og tyndt jersey op på bøjler som disse, men generelt er det en dårlig idé at hænge det op. Et lille tip her fra morgenstunden af :)

It’s quite funny, but one of the questions I receive most is, where I have bought my hangers :) I have blogged about them earlier, but I still have a lot of readers who ask, so here we go again.. I’ve just bought them from my local dry cleaner and most dry cleaning services have them. Normally the price is $0.2 per piece. Just a small tip :)