Nu har I for nylig hørt lidt om mine “current beauty faves“, så nu måtte det være tid til at fortælle lidt om, hvilken makeup jeg bruger i øjeblikket! Jeg bruger generelt ikke så meget makeup i hverdagen, da jeg godt kan lide, at holde det naturligt.

1. La Roche-Posay har lavet denne super lækre faste pudder, som giver huden en fin, mat finish. Den ser meget naturligt ud på huden og desuden indeholder den solfaktor 25, hvilket er et stort plus i min bog.

2. Mac “Sunbasque” er egentlig en solpudder, som egner sig bedst til om sommeren, hvor man i forvejen har lidt glød i kinderne. Men bruger man den forsigtigt på kindbenene uden at overdrive, kan den også sagtens bruges om vinteren. Jeg bruger den hele året og er rigtig begejstret for den. Den har en smule glimmer i sig, som giver huden glød.

3. Ellis Faas er et mærke, som hår- og makeup artist, Sidsel Marie Bøg, for nylig introducerede mig til. Jeg er meget begejstret for denne øjenskygge “Milky eyes”! Den er super nem at bruge, da den lægges på med en pen, og bliver hurtigt til en mat pudderøjenskygge, når den lægges på. Jeg synes virkelig det er en lækker øjenskygge og den efterlader en glat, jævn overflade. Jeg er vild med denne farve “E204”, som er perfekt til smokey eyes. Og så er “indpakningen” bare super cool! ;) I kan finde den her.

4. Denne “Super liner” eyeliner fra L’oreal er super nem at bruge, da den er lavet som en tusch. Den kan komme helt ind mellem vipperne, da den er ret tynd i det og så holder den rigtig godt i brug.

5. Jeg er vild med Vichy Normaderms foundation “Teint Opal 15”, da den er meget let og tynd i konsistensen og efterlader huden fin, mat og ensartet uden at fedte. Desuden får den huden til at se meget naturlig ud, hvilket jeg går meget op i! :)

I have just told you about my “Current beauty faves“, so I thought it was about time to tell you about my current makeup faves. I don’t wear that much makeup, because I like to keep it quite natural. I love the powder from La Roche-Posay which leaves the skin with a beautiful, matte finish. It also contains SPF25! I’m also very fond of Mac’s sunpowder “Sunbasque” which makes the skin glow and look fresh. Ellias Fass is a brand that I have just been introduced to and I love it already. This eyeshadow is very easy to apply with a pen and transforms into a matte powder. It leaves a smooth finish! Find it here. The “Super liner” eyeliner from L’oreal is very easy to apply as it’s a tusch, which makes it possible to use between the thin eyelashes. Also, it lasts very long. I just started to use foundation, as I’ve finally found one, that is good for my skin type! This foundation “Teint Opal 15” from Vichy Normaderm is very light and leaves the skin with a natural, matte finish.