Det er tid til at kigge tilbage på året der gik. Det har været et begivenhedsrigt år på mange måder – lærerigt, anderledes, hårdt og spændende. 2012 var året hvor bloggen rundede 1.900 indlæg, 63.000 kommentarer, en førsteplads på Bloglovin.com og 150.000 unikke besøg om måneden. 2012 var også året, hvor jeg kunne kalde mig Danmarks største modeblogger set ud fra tal og statistikker. Det er så vildt – jeg kan ikke helt forstå det selv :) Men jeg er dybt taknemmelig for, at I læser med og kommenterer og deler jeres små hverdagseventyr med mig – det betyder langt mere end I aner :)

I januar 2012 aflsuttede jeg min bachelor kunne nu kalde mig designer efter 3,5 års uddannelse på KEA Design og Business. Jeg læste først til designteknolog med speciale i “International sourcing” i 2 år og afsluttede med en bachelor i “Fashion Design” på 1,5 år.

Jeg har fået enormt mange spændende muligheder i løbet af året. Blandt andet photoshootet med Yves Rocher i Stockholm, hvor vi var fire bloggere fra norden der skulle style et makeup look til deres efterårskampagne. Super fed oplevelse!

Desuden blev min kæreste og jeg inviteret til Madrid af det spanske mærke Hoss Intropia til modeshow og fremvisning af deres kollektion. Det var en super spændende oplevelse som jeg sent vil glemme.
Her mødte jeg blandt andet Veronica fra

Senere på stod den på photoshoot her i Danmark med Hoss Intropia, hvor jeg stod for at finde locations og stylingen af nogle af de outfits der blev skudt. Det var også en fantastisk dag – det hele gik så godt, og de var så søde og nemme at arbejde med.
Desuden lavede vi også en lille video bagom shootet :)

I løbet af året fik medierne øjnene op for bloggen og jeg blev kontaktet af både Politiken, Jyllandsposten og fagbladet Teknikeren, som skrev artikler om bloggen.

På baggrund af al medieomtalen blev jeg kontaktet af “Go’aften Danmark”, som ville have mig i studiet til en snak om modeblogging og hvordan jeg var kommet så langt. Et spændende og grænseskridende interview, som faktisk gik bedre end forventet :)

I december lavede jeg et photoshoot eller rettere sagt en videooptagelse med La Roche-Posay – har endnu ikke set resultatet :)

Desuden var jeg i Bazar og viste min garderobe frem :)

Jeg har vist over 150 outfits her på bloggen i løbet af året og her er nogle af dem.

I løbet af året har jeg også mødt rigtig mange af jer søde læsere! Jeg bliver altid så overrasket, når jeg møder nogle af jer, selvom det efterhånden sker ret ofte. :) Det er så hyggeligt, når I kommer hen og siger hej.

I slutningen af året blev jeg inviteret til Budapest af Norwegian på sightseeing med Acie og Modeso. Det var også en fantastisk oplevelse og er en by jeg varmt kan anbefale. Spabade, gode butikker, lækker mad og søde mennesker.

Ved siden af bloggen har jeg arbejdet stort set hver dag hos Day Birger et Mikkelsen som husmodel og med tiden har jeg også fået andre opgaver derinde. Desuden har jeg i løbet af året også arbejdet som assistent for Hofmann, som husmodel hos NN07 og blogget for Rimmel London. Det har til tider været svært at få det hele til at gå op i en højere enhed med alle de forskellige jobs og samtidig køre bloggen på fuld tid. Jeg har ofte haft en arbejdsuge på over 70 timer, men det har også været enormt lærerigt. Så længe man laver det man elsker, så er det ok at have travlt.

I slutningen af året startede jeg med at holde foredrag omkring modeblogging – både hos mediebureauet OMD og hos McDonald’s i Stockholm. Desuden blev 2012 også året, hvor et spændende designsamarbejde blev startet op – jeg kan snart afsløre, hvad det drejer sig om og jeg glæder mig til at vise jer det :) Jeg er enormt taknemmelig for alt det gode bloggen har ført med sig. Når jeg tænker tilbage, er jeg virkelig glad for, at jeg har kæmpet sådan for den. Da jeg havde blogget i ca. et halvt år, var jeg ved at give op – jeg havde stort set ingen læsere og det føltes umuligt at blive set blandt alle de mange blogs. Jeg er så glad for, at jeg ikke gav op og dette er også en lille opløftende bemærkning til alle jer nye bloggere derude – hvor der er vilje er der vej! :) Jeg sætter så stor pris på at I følger med og kan stadig ikke helt forstå, at I er så mange derude. Tusind tak fordi I kigger med her på bloggen, I er det bedste! ♥

Another year has passed by and here is an overview of all the things that has happened in 2012. It has been an amazing year in many ways – exciting, instructive, different and hard. 2012 was the year when the blog topped 1,900 posts, 63,000 comments, a first place in Bloglovin.com in Denmark and 150,000 unique visits per month. 2012 was also the year where I could call myself the largest fashion blogger in Denmark. It’s crazy – I can not quite understand it myself :) I’ve been very busy this year and got a lot of great opportunities! E.g. I’ve worked with Hoss Intropia, Yves Rocher, La Roche-Posay and many more. I am deeply grateful that you guys follow me every day – all of your sweet comments means much more than you know :)