Goa er virkelig et fantastisk sted! I har nok fornemmet over de sidste tre ugers tid, at jeg har totalt forelsket mig i stedet! Her er enormt farverigt og smukt, strandende er gyldne og kilometerlange, maden er lækker, menneskerne er søde og imødekommende og generelt er stemingen bare rigtig afslappet og behagelig. Og så er der også rigtig meget at opleve i Goa – vi har blandt andet været ude og se delfiner, været på krydderiplantage, set smukke templer, været på markeder og besøgt forskellige, lækre strande og byer. Der er bl.a. også mulighed for at ride på elefanter, se vandfald og få syet tøj hos en skrædder :)

Og ved I hvad.. Som noget nyt tilbyder Take Offer nu et super rejsetilbud til smukke Goa! Man kan komme afsted for bare 3.699 kr. pr. person! Tilbuddet er inkl. fly t/r fra Kastrup til Goa, 7 overnatninger på Village Royale Resort og inklusiv morgenmad. :) Min mor og jeg har betalt over 5.500 kr. per person og det var altså kun for flybillet t/r! Så det er virkelig et godt tilbud! Der er afgang d. 3. marts (her), 10. marts (her) og 17. marts (her).

I er mange der har vist stor interesse, når jeg har lagt billeder op fra mit ophold her i Goa, så jeg synes dette tilbud faldt ret belejligt efter min rejse :) Til dem af jer der ikke kender til Take Offer, kan jeg fortælle, at det er et dansk rejsesite med spændende rejsetilbud til fordelagtige priser. Man kan tilmelde sig Take Offer online og hver uge få en mail, hver gang de får nye, gode rejsetilbud. Rejserne går til alt fra storbyshopping, små romantiske miniferier til lækre wellness-ophold og nu.. Goa! De tilbyder derudover spændende og anderledes ferier, man normalt ikke hører om, såsom slotsferier med egen tjener eller rockstar-hotel i Berlin med elguitar-roomservice. Rimelig cool :) Nu er tippet hermed givet videre. Jeg kan ihvertfald varmt anbefale en tur til Goa! – En rejse man sent vil glemme :)

P.S. I kan tilmelde jer Take Offers Facebook side, hvor de løbende opdaterer med konkurrencer, rejsetips, tilbud, sjove aktiviterer, ekstra rabatter og rejseinspiration, hvis det skulle have interesse :)

(Sponsoreret)