Hermed de sidste feriebilleder fra Goa! Det var virkelig en fantastisk ferie :) Men heldigvis er det også altid dejligt at komme hjem igen. Og jeg må indrømme, at jeg nyder at være sluppet af med alle de “ubudne gæster”! Som I kan se på billederne, boede vi i bungalows og det var rimelig nemt for diverse kryb at slippe ind, haha. Vi har både haft to rotter (den ene fandt vi død), fire frøer, en flagermus, fire kakkerlakker og edderkopper inde i hytten… KLAMT! Så på sin vis er det også ret dejligt at være hjemme igen i min egen lejlighed :)

Here are the last pics from our vacation in Goa! I already miss it. But it’s always nice to come home too. I must admit, that I don’t miss all the “intruders”. We lived in a bamboo bungalow and had several visits from rats, frogs, batwigs and spiders.. nasty! So I also really enjoy beeing home in my own apartment, haha :)

 

Billederne er taget med Canon Eos M