Jeg har fået ny computer og det var virkelig tiltrængt. Jeg har i fem år slæbt rundt på en 3 kg tung Dell pc, som blandt mine venner blev kaldt “stenen”, haha.. Jeg er nu blevet den heldige ejer af denne lækre computer fra HP “Envy x2”, som både er en laptop og en tablet i én! Det er virkelig et smart koncept, da den både fungerer som almindelig computer og samtidig kan tages af tastaturet og forvandles til en tablet. Og det fede ved den er, at den også kan køre programmer som en almindelig pc, f.eks. Photoshop. Jeg er allerede fan! Jeg har den med rundt til modeugen nu, hvor jeg blogger fra den og her er den bare super smart fordi den ingenting vejer, kan filme og tage billeder. Thumbs up! Jeg skal nok tage nogle billeder med den, så I kan se hvad den kan ;) Ses senere – jeg vil smutte videre.

I’ve got this new computer from HP “Envy x2” which both is a laptop and a tablet in one. It’s such a great idea and it works very well both as a laptop and a tablet! I’m already very fond of it and I’m using it at the moment during CPH Fashion Week – it’s just a perfect size for a handbag. See you later girls – gotta go :)