http://youtu.be/l7AqpFcgTqQ

Coca Cola Light har lanceret en ny video og har i den sammenhæng sat en lækker kalender fra Danese på højkant. Grunden til at man netop kan vinde en kalender er fordi den refererer til den klassiske Coca Cola Light reklame fra 1998, hvor kl. 11.30 blev et fast tidsbegreb “Coke Light break”, som I kan se i den sidste video.

Coca Cola Light har gennem tiden haft mange spændende samarbejder – I kan måske huske, da jeg skrev om samarbejdet med modeguruen Jean Paul Gaultier – det bliver spændende at se om der også kommer en ny i år ;)

I kan vinde kalenderen hos Marie fra Vilde Kaniner og Caroline fra Caroline Evigglad, hvor det eneste I skal gøre for at deltage er, at smide en kommentar hos dem og fortælle, hvad I bedst kan lide ved den labre fyr i videoen ;) så skynd jer forbi :)

  (Sponsoreret)