passionforfashion

Dagen startede virkelig dårligt i dag! Jeg skulle have været til New York med Bristish Airways, men turen blev aflyst pga. den enorme snestorm der er derovre i øjeblikket! Det skulle efter sigende være den værste snestorm i 100 år, der falder pt 10 cm sne i timen og alle fly er aflyst – føler virkelig med alle dem der bor derovre eller er fanget i en lufthavn lige nu. Havde virkelig glædet mig til turen, så det er bare så trist at kigge hen på sin færdigpakkede kuffert, æv! Heldigvis prøver de nu at arrangere en ny tur. :) Beklager den manglende blogging i går, jeg havde simpelthen så travlt, at jeg ikke nåede at lave et eneste indlæg. Skal også nok få svaret på alle jeres kommentarer i dag.

I should have been to New York with Bristish Airways today, but the trip was canceled due to the huge storm. It was said to be the worst snowstorm in 100 years and all flights are canceled. I really sympathize with all those people who live there or is caught in an airport right now. I had really been looking forward to this trip, but fortunately British Airways will try to arrange  a new trip. :) Sorry for the lack of blogging yesterday, I was just so busy that I did not have time to make a single post.