british airways business classhpenvyx2Der var både plads og tid til at arbejde i skyerne :) Jeg har min britosh airways chairSådan så “sengene” ud – de såkaldte “flat beds”. Man kan slå en slags benstøtte ud og køre sædet helt ned i horisontal position. Det var så fedt at prøve :)british airways menuJeg er normalt ikke vild med flymad, men dette måltid var virkelig noget for sig. Virkelig, virkelig lækkert! Røget laks, frisk salat, svamperisotto og hvid chokolade dessert. Haps! Det var som at være på Michelin restaurant :)biritish airwaysice ageJeg fik set en masse film – blandt andet Ice Age (Continental drift) og Taken 2. Jeg kan varmt anbefale begge ;)ulrikkelundUlrikke og jeg i lufthavnen. Desværre kunne Angelica ikke komme med på turen alligevel.

Her er lidt billeder fra flyveturen til New York med British Airways. Aldrig i mit liv har jeg fløjet på første klasse, deres såkaldte Club Class, og aldrig før har jeg oplevet en så behagelig flyvetur. Jeg var faktisk ikke helt klar over, hvad det indebar at flyve på første klasse og hvad man fik ud af det andet end ekstra benplads. Jeg må indrømme, at det at kunne springe alle køer over, have tre gange så meget bagage med, ligge ned og flyve, få serveret virkelig lækker mad og have masser af plads virkelig overbeviste mig om, at der virkelig er noget om snakken :) Desuden havde vi adgang til en spa-afdeling, da vi landede i terminal 5 i Heathrow lufthavn og gratis mad og drikke i deres lounge områder. Jeg nåede ikke at prøve spa-afdelingen, men det skal helt klart prøves på hjemturen :) Det var virkelig en god oplevelse at flyve Club Class og før jeg vidste af det, var vi i NY – tiden fløj afsted (fik I den, hehe). Nu vil jeg smutte ud og nyde det New York inden turen går mod Danmark i aften. Vi ses senere, piger.

Here are some pics from the airplane to New York with British Airways. Never in my life have I tried to fly first class, Club Class as they call it, and never in my life have I had such a pleasant flight. Actually, I didn’t really knew what it ment to fly frist class and what you got out of it except from more space. I must admit that being able to skip all queues, bring three times as much luggage as normally, lie down and fly, eat delicious food and have plenty of room, really convinced me that there is something to it :) Also we had access to a spa section, when we landed in Terminal 5 at Heathrow airport and free food and drinks in their lounge area. I did not try the spa section, but I’ll definitely try it out on the way home :) It was such a great experience andNow I’ll go enjoy New York before heading back to Denmark tonight. See you later, girls.