rygsækBackpack/LucLéon (here), quilted jacket/Weekday, sunnies/Rayban, jeans/Rag&Boneboots/Acne

Dengang jeg viste street-style billeder af min søde kæreste iført rygsæk og quiltet jakke, var I mange der viste interesse for både taske og jakke – drenge som piger. Og I er flere der sidenhen har spurgt efter inspiration til rygsække, da de er gode til studiebrug. Downtown Plus forhandler i øjeblikket en cool rygsæk fra LucLéon, som jeg har prøvet at style i stil med min kærestes outfit – bare til piger, selvfølgelig :) Tasken findes også i en armygrøn udgave, som også er ret fed.

When I showed some street-style pics of my boyfriend a while ago, a lot of you were very fond of both his backpack and his quilted jacket and several of you have asked for backpack inspiration posts. At the moment you can buy a cool backpack on Donwtown Plus from LucLéon which also is available in army green. I’ve tried to style it with inspiration taken from my boyfriends look – just with a feminine touch :)

(Sponsoreret)