gule taxierNYC – jeg skal helt sikkert tilbage dertil! Fantastisk by.british airways lounge areaEt af de mange lounge områder, som man får adgang til under mellenlandingerne i Heathrow lufthavn, når man flyver “Club Class”. Det var virkelig lækkert – der var alt hvad hjertet begærede.. en lækker buffet, magasiner, bløde sofaer, gratis wifi og ikke mindst en spa-afdeling! Så blæret ;) Kunne jeg godt vænne mig til.club classtoilettaskeEn lille “toilettaske”, som man fik tildelt på flyveren med creme, tandbørste, sokker osv. Ret luksus ;)yotelMit hotelværelse på Yotel. Det var et super værelse og pladsen var rigtig godt udnyttet, da man kunne køre sengen ud og ind :)new york viewOg ikke mindst havde jeg den bedste udsigt. :) new york taxivarm chokolade

Det var som sagt en virkelig god oplevelse at være i New York med British Airways og Ulrikke – en tur jeg sent vil glemme. Jeg havde aldrig været i NY før, faktisk aldrig i USA, så det var en kæmpe oplevelse, selvom turen kun varede tre dage. Ulrikke og jeg fløj “Club Class“, som bare gjorde turen endnu mere behagelig. Udover alle fordelene ved Club Class, som jeg nævnte sidst, så har de også et kæmpe loungeområde i terminal 5 i Heathrow lufthavn, hvor der er en lækker buffet, magasiner, bløde sofaer, wifi og en spa-afdeling, hvor man kan få massage og komme i bad. Ret luksus :) Jeg har aldrig før set frem til en flyvetur, men dette var virkelig en behagelig oplevelse og det var virkelig med til at gøre hele turen meget bedre, da man var udhvilket, da man landede :) Kig med senere hvor jeg udnævner to vindere af billetterne til Designer Forum. God aften allesammen.

As mentioned it was an amazing experience to go to NY with British Airways and Ulrikke. I had never been to NYC, so I was really excited. I had never tried to fly “Club Class“, but it really made the trip much more comfortable, as we were rested when we got there. British Airways has a loung area in terminal 5 in Heathrow Airport where we had access to a spa section, a huge buffet, magazines, wifi and much more. It made the waiting time much more pleasant! See you later, girls.