glitter nail polishglitter nails

Som de fleste af jer nok har regnet ud, er jeg glad for neglelak og kan godt lide at eksperimentere med det. Jeg har haft svært ved at finde en glimmerneglelak, med så meget glimmer i, at den dækker neglen helt. Men jeg har nu fundet en anden løsning. Artistic Nails har nemlig alt muligt tilbehør til neglene, som alt er allergitestet. Produkterne er både lavet til den professionelle negletekniker samt private. Jeg har her forsøgt mig med deres “Holographic metal flakes” – Jeg synes selv at resultatet er blevet super fint.

Som I kan se i de forskellige trin, har jeg simpelthen bare lagt en klar lak på mine negle en for en og dyppet neglene ned i glimmeret. Når glimmeret er tørt lægges et lag klart lak oven på igen, så glimmeret sætter sig helt fast. Til sidst er det en god idé lige at vaske fingre, så man ikke ender med at have glimmer overalt :) Man kan også blande glimmeret ned i selve neglelakken, hvis man vil have en mindre dækkende effekt. Kan I lide det? I kan finde glimmeret på Artistic Nails’ webshop her.

(Sponsoreret)