festlokaler østerbroBirgitte i fin  kjole fra Zara TRF og mig i kjole fra IRO og blazer fra Rützou.
hornslethLouise, Malene og mig :) Vi har kendt hinanden siden folkeskolen.partyacieMarie Louise og Acie på slap line.festNadia og Cille.1664bar copenhagenMarie Louise, Tine, Acie og mig.bartenderVores festlige bartender, Christian.curly hairMalene, Mette og Carina + masser af flasker, haha..modeblogMarie Louise og mig. :)balloonsgirlsLouise og Marie Louise.isabel marant dressNicoline og mig.

Jeg holdt som sagt fødselsdagsfest i lørdags sammen med min veninde, Birgitte. Vi var i alt ca. 40 mennesker og det var virkelig et brag af en fest! Vi havde været i tvivl om, hvor vi skulle holde det henne, men valget faldt på Hornsleth Bar. Et super fedt sted, hvor vi begge kommer ofte og hvor de spiller god musik, som man kan danse til. Grunden til at valget også netop faldt på Hornsleth var, at man kan leje en mindre del af stedet gratis indtil midnat og de tilbyder halv pris i baren indtil kl. 24:00 + gratis entré hele natten! Og så er der altid bare super god stemning og glade mennesker. Det kunne ikke have været en bedre fest – alle var bare super friske og dansede hele natten! Jeg nåede kun akkurat lige at lande fra Stockholm og så videre til fest stort set direkte fra lufthavnen, haha.. Men det var det hele værd – en aften der sent bliver glemt!

My friend Birgitte and I celebrated our birthday bash this weekend with a lot of good friends. We held it at a cool bar, Hornsleth Bar, in the heart of Copenhagen. The famous artist, Hornsleth, has made all the paintings on the walls which explains the name of the bar. It’s a bar we both go to very often and which offers a varity of good music, free entrance all night and half price bar until midnight. We had the best night in a long time and we couldn’t have celebrated it in a better way or a better place!