adaxstine goya adaxadax taskeadax bag

I øjeblikket har Downtown Plus nogle rigtig lækre deals! Man kan blandt andet få fingrene i denne fine lædertaske “Murray”, som Stine Goya har designet for Adax med en besparelse på hele 40%. Jeg er selv ret vild med den sorte version, men den lyserøde ville nu også være fin her til foråret. I kan finde taskerne her, hvis de skulle have interesse. God dag allesammen! Her står den på arbejde hos Day Birger et Mikkelsen og senere kollektionsfremvisning hos både ASOS og By Malene Birger. Ses!

At the moment Downtown Plus has some really good deals! For example they offer this really nice leather bag “Murray” with metal details from Stine Goya for Adax with a saving of 40%! I’m pretty fond of the black version myself, but the pink one would be perfect for Spring as well. You can find it here, if you’re interested. See you.. 

(Sponsored)