pierre balmain

Leopard jacket/ASOS, tank top/Pierre Balmain, jeans/Gina Tricot, belt/Heartmade, boots/Isabel Marant

Det har været en rigtig travl uge og det har I nok kunne mærke her på bloggen. Der har ikke været så mange indlæg, som der plejer og jeg har ikke været så god til at få svaret på kommentarer. Jeg lover at det bliver bedre fra næste uge ;) Her er et outfit fra i torsdags, hvor jeg blandt andet var på besøg hos By Malene Birger og se den nye kollektion. Billeder følger ;) God aften ladies.

It’s been a busy week, which you guys might have noticed – I haven’t made as many posts as normally and in general I haven’t been as present as I usually am. Sorry for that. I promise it will be better next week. Here is an outfit from Thursday, when I visited By Malene Birger and took a look at the new collection – I’ll show some pics soon. Have a fab evening, ladies.