sony xperia zsony xperia
Jeg har været så heldig, at få lov til at teste den nye smartphone, Sony Xperia Z. Jeg testede sidste år deres forrige version på Roskilde Festival og var meget begejstret, så jeg glæder mig til at få testet denne godt igennem og give jer en anmeldelse. Min oplevelse er so far, at Sony Xperia generelt er en rigtig lækker og brugervenlig telefon. Desuden tåler den vand og støv, hvilket jeg ser som et stort plus, da jeg før har mistet to telefoner i henholdsvis en havn (jep, blevet hevet i havnen Sankt Hans Aften, haha) og i et toilet (knapt så lækkert) og der var intet at gøre – begge telefoner led druknedøden. Men denne telefon skulle efter sigende kunne klare at ligge i op til 1 meters vand i minimum 30 minutter. Den er lidt større end mange andre smartphones, hvilket jeg ser som et plus, da jeg ofte bruger min telefon til at tage billeder med, tjekke bloggen og generelt at kigge rundt på nettet. Den kan derudover filme i fuld HD. Jeg vil prøve at optage en lille video til jer i morgen, så I kan se videokvaliteten :) Vi ses i morgen, piger. Nat nat!

I’ve had the fortune to test the new smartphone, Sony Xperia Z. I tested their earlier version last Summer and became quite fond of it. It has a lot of cool features, e.g. it’s waterproof and dust-resistant and moreover it has a great camera and full HD video. I’m really looking forward to test this phone the next couple of weeks! I’ll try to make a small video for you tomorrow to show you the quality of the full HD video. See you tomorrow, girls. Sleep tight!

(Sponsored)