aprilmayaprilmay jeanspagehårapril may jeansmichael korsgirissima webshopleather jacket

Jeans/Girissima.com, shirt/Part Two, leather jacket/Zara, bag/Collective Minds, pumps/Zara

I søndags var jeg til fødselsdag og var hoppet i mine nye jeans fra “April, May“, som er et cool, fransk mærke, som jeg først lige har opdaget. Det forhandles blandt andet hos webshoppen, Girissima.com, som har et hav af lækre designer items. De forhandler en masse udenlandske mærker så som “Twenty 8 Twelve“, “Swildens” og “Spektre” og et par danske mærker, “Ganni“, “Custommade” og “By Malene Birger“. Jeg går til hverdag rigtig meget i jeans og jeg kan godt lide den slags, der skiller sig lidt ud og kan peppe et casual outfit op. Jeg har også derfor her holdt resten af looket i sort, for at sætte fokus på bukserne, da jeg synes de ser ud af meget i sig selv. I kan finde dem her, hvis I skulle få lyst til at kigge nærmere på dem eller gå på jagt hos Girissima.com – det kan jeg varmt anbefale :) Hav en skøn dag, ladies!

Last Sunday I wore these amazing new jeans from “April, May“, which is a trendy, French brand that I’ve just discovered. In general, I mostly wear jeans and I’m especially fond of those kind of jeans that stand out a bit like these ones. I really like the black “splash” effect which makes them quite unique. I have combined them with black items, to make them stand out and to draw the attention to the legs. You can find them here on the webshop, Girissima.com, which offers a huge selection of cool designer goods. You can find a lot of International brands, e.g. “Twenty 8 Twelve“, “Swildens” and “Spektre” and they also have a few Danish brands such as “Ganni“, “Custommade” and “By Malene Birger“. I will recommend you to check their webshop out. :) Have a great day, ladies!

(Sponsored)