[youtube Q6UVbs7E1a8 928 573]

I onsdags var jeg til photoshoot med Day Birger et Mikkelsen og 2ND DAY for at skyde deres lookbook. Jeg har her lavet en lille film (Oh my, hvor tog det lang tid), som viser lidt steningsklip fra backstage og fra mit job som husmodel, som både indebærer fitting og af og til modelarbejde. Det hele er filmet med Sony Xperia Z, som jeg er gået hen og blevet rigtig glad for – jeg skal nok komme med en anmeldelse som lovet, men se først lige filmen :) Youtube har desværre skåret lidt i kvaliteten på filmen, men synes den har et rigtig godt kamera.

Last Wednesday I did a photoshoot for Day Birger et Mikkelsen and 2ND DAY. Here is a small movie showing the mood and the atmosphere at the set. I work as a fitting model for Day, but sometimes I do modeling as well. The entire movie is made with Sony Xperia Z, which has a good camera that I’ve become very fond of!