markberg taskedesignmoodboardillustratordesignerSom jeg har hintet om i nogle måneder, er jeg igang med et spændende designsamarbejde. Et samarbejde som jeg længe har glædet mig til at dele med jer og jeg kan nu afsløre en lille del af projektet! I samarbejde med den danske taske- og accessory virksomhed, Markberg, har jeg fået muligheden for at designe min egen drømmetaske! Det er et projekt, der har været længe undervejs, men nu varer det ikke længe, før tasken rammer butikkerne og jeg kan vise jer det endelige resultat. Jeg skal nok fortælle jer meget mere om projektet, men her er først et lille smugkig på mine skitser, tanker og moodboard. God dag piger!

As earlier mentioned I’m doing a design collaboration. I have been working on this project the last many months and I have really been looking forward to reveal this news for you! I have got the opportunity to design my dream bag in collaboration with thte Dansih accessory brand, Markberg. Soon the bag will hit the stores and I can show you the final result, but here is first a small sneak peek of my drawings and moodboard to start out with. Have a fab day, ladies!