gele negle

Nu har jeg efterhånden afprøvet flere produkter fra Artistic Nails – se bare her og her. Jeg har været rigtig tilfreds med både glitteret til neglene og “colour gloss” sættet, som holdt hele 14 dage, før det begyndte at løsne sig en lille smule. :)

Jeg vil lige tippe jer om, at Artistic Nails udbyder flere forskellige spændende kurser, hvor man kan lære at lave fine negle. Deres negletekniker uddannelser er internationalt certificeret, hvilket betyder at man kan gøre brug af ens “eksamensbevis” både i Danmark og international. I løbet af sommeren tilbyder de et komplet kursusprogram til en fordelagtig introduktions tilbud for at lære at lave colour gloss negle, gele negle, fransk manicure og meget mere. Der følger også en startpakke med som indeholder alt hvad man skal bruge for at komme igang – læs mere her, hvis det skulle have interesse. 

I samarbejde med Artistic Nails har jeg nu fået mulighed for at udlodde to lækre præmier. 1. præmien er et kursusgavekort, som finder sted i København, til en værdi af 1495, hvor man kan lære at lave fine “Colour Gloss” negle, franske negle, lære hvordan man kan lege med farverne og meget mere + startkit af produkter. 2. præmien er et gavekort til selve webshoppen til en værdi af 300 kr.

Det eneste I skal gøre for at deltage, er smide en kommentar til indlægget med jeres navn og emailadresse. Vinderen findes om en uges tid.