hyacintessie miss fancy pantsysl ringNu har jeg efterhånden testet Sony Xperia Z i et godt stykke tid og har lært den bedre at kende. I var flere der viste stor interesse for en anmeldelse, så her kommer min oplevelse med telefonen. Jeg er generelt meget afhængig (indrømmet) af min telefon og bruger den rigtig meget hver eneste dag – både helt privat, men også i forbindelse med bloggen, hvor jeg ofte tager billeder med den, optager videoer og går på nettet. For mig er der tre ting der skal fungere optimalt i en smartphone – den skal kunne tage gode billeder og video, den skal være brugervenlig og have adgang til de mest brugte apps. Det lever Sony Xperia Z fuldt op til. Ovenfor kan I se nogle af tilfældige billeder, som jeg har taget med telefonen. Den tager rigtig fine billeder og som I kan se på billedet med neglelakken, kan den også lave lidt sløret baggrund, hvis man stiller skarpt på forgrunden. Den har også en god videofunktion – man kan faktisk selv redigere i instillingerne, så man kan få mere eller mindre lys på billederne og hvor fokuspunktet skal ligge i billedet. Det synes jeg er ret smart!

Telefonen lever fuldt op til mine forventninger. Jeg har so far ikke noget dårligt at sige om den, hånden på hjertet. Jeg bruger normalt Iphone, så jeg skulle lige vænne mig til, at styresystemet er lidt anderledes, men den er enormt brugervenlig, så det tog ikke ret lang tid at vænne mig til. Nogen ville måske mene, at den var lidt for stor til at have i lommen, men jeg ser det som et plus, at skærmen er lidt større end normalt, da jeg som sagt bruger kameraet og internettet rigtig meget – og i den sammenhæng er det rart med lidt større skærm. Som nævnt i et tidligere indlæg, tåler den både vand og støv, hvilket er et STORT plus i min bog! Hvis I har nogle spørgsmål til Sony Xperia Z, så bare fyr løs, så vil jeg prøve at svare så godt jeg kan.

Når man ser på stamtræet nedenfor, som Sony har lavet, er det sjovt at kigge tilbage på, hvor besværligt det egenlig var, før man fik smartphones – vi har jo virkelig alting samlet i én løsning nutildags! Det er sjovt at tænke på, at en computer engang fyldte 6 værelser i et hus og nu er samlet i en lille bitte dims – sammen med både telefon, full HD kamera, video-frekvens, internet, musikafspiller og jeg ved ikke hvad. :) Jeg kan huske min fars første mobiltelefon, som nærmere lignede en mursten. Der er sket meget på bare 10-15 år ;) Nogle gange tænker jeg på, hvordan verden mon ser ud 10-15 år frem.. hvad går vi så rundt med? :)

Smartphones-stamtrae (2)

(Sponsored)