markbergmarkberg bagmarkberg passions for fashion

Nu kan jeg ENDELIG afsløre den taske, som jeg har designet i samarbejde med det danske taske og accessory brand, Markberg! Den har været længe undervejs og jeg har glædet mig meget til at vise jer det endelige resultat! Markberg gav mig frie tøjler til at designe mig egen drømmetaske – en fantastisk opgave for en taskeelsker som mig :)

Jeg havde mange forskellige tanker omkring designet og mange skitser blev griflet ned på papiret. Men jeg kom frem til, at det jeg selv har ledt længe efter, og som der i virkeligheden er mange piger der går og leder efter, er den perfekte hverdagstaske. En taske som passer til ethvert outfit og som både kan bruges på studiet, arbejdet og i hverdagen med plads til en 15″ laptop og med masser af rum. Jeg tilføjede nogle rå sølvlynlåse, for at give den kant og som jeg synes står rigtig godt til det sorte læder. Jeg gik meget op i læderkvaliteten og synes vi har fundet frem til en rigtig lækker en af slagsen, som kun bliver endnu pænere med årene. Der følger desuden en ekstra rem med, som kan hænges i siderne af tasken, hvis man har brug for en længere strop.

Prisen på tasken ligger på 1699 kr. og kan blandt andet allerede købes online hos Markberg her og i Magasin fra d. 20 april. Den forhandles i mange forskellige butikker fra d. 20. april – se forhanderliste her. Jeg glæder mig til at høre jeres feedback og håber at I er lige så vilde med den, som jeg er ;) xoxo Christina

P.S. Som I kan se, blev billederne taget mens jeg havde langt hår – kan godt savne det en gang imellem, haha ;)

I can finally reveal pictures of the bag I have been talking about for so many months. A bag that I have designed in collabration with the Danish bag- & accessory brand, Markberg.  Markberg gave me the opportunity to design my dream bag – an amazing opportunity for a bag-lover like me :) I had many different ideas, but I came to the conclusion, that what I have had most difficulties in finding, is the perfect everyday bag. A bag that goes with any outfit and which is suitable for both work, studies and everyday life with plenty of space and room for a 15″ laptop. I added silver zippers to give it an edgy look and I think they go pretty well with the black leather. It was really important to me to choose a good leather quality and I think we ended up finding a very delicious piece of leather which becomes even nicer over years. It also comes with an extra, longer strap. You can find it here, if you are interested. I have really been looking forward to show it to you guys and I hope that you like it as much as I do. xoxo Christina

P.S. as you can see I had long hair when we shot these campaign pics – I really miss my long hair sometimes ;)