mint sweaterasos sweatermarkberg passionsforfashionSweater/ASOS (here, adlink), bag/my own design for Markberg (here), leather pants/Day Birger et Mikkelsen, shoes/Zara, watch/Michael Kors, belt/Heartmade

Hej piger! Hvor er jeg bare glad for, at I tog så godt imod tasken i går – det betyder virkelig meget for mig! Meget mere end I aner – mange tak! Her er et outfit fra forleden iført ny sweater fra ASOS, boyfriend læderbukser og stiletter (havde skoene på på arbejdet, men må indrømme at de blev byttet over til ankelstøvler, efter disse billeder blev taget, haha – var sgu for koldt). Kan I have en skøn eftermiddag!

Hi girls. Thanks for all your nice comments regarding my bag yesterday. It means a lot to me! Here is an outfit from the other day wearing my new sweater from ASOS, boyfriend leather pants and pumps (I only wore the shoes on my job, but I must admit that I took them off right after these pics were shot – too cold still). Have a lovely afternoon girls.