pantene hårkurGodaften piger! Som jeg hintede om for nogle uger siden, har jeg indgået et samarbejde med Pantene over de næste 10 uger. Det er et spændende samarbejde, hvor vi alle skal blive lidt klogere på hår, hvordan vi plejer det bedst, styler det fedt, spiser de rigtige ting og meget mere. Pantene kalder projektet “Treatover”, en slags makeover for håret, og det handler kort sagt om, hvordan man behandler håret på den bedste måde. I den sammenhæng giver Pantene en hel masse gratis startpakker ud lige her, så I kan blive en del af den “Treatover”, som jeg kommer til at tale meget mere om i løbet af de næste mange uger. Jeg vil fortælle jer mere om projektet i morgen, hvor det skydes igang, men først synes jeg, at I skal skynde gå ind og bestille en gratis Pantene startpakke, inden de er væk. :)

Good evening girls! As I told you a little bit about a couple of weeks ago, I’ve partnered with Pantene during the next ten weeks. It’s an exciting collaboration, where we will all learn much more about hair, how to treat it right and how to style it in different ways. Pantene calls this project “Treatover” and is in short to learn how to treat it right. In this context Pantene gives out a lot of free samples, so you can become a part of this “Treatover” project during the next many weeks. I will tell you more about it tomorrow, where the “Treatover” begins. But first of all I think you should go order a free sample kit. :)