tank top

diy ripped  topdiydiy projectdo it yourselfdo it yourself projectdestroyed tank topInspireret af min søde veninde, Marie-Louise, lavede jeg til eftermiddag denne tank top. Hun havde selv lavet en og havde den på i byen i lørdags og jeg måtte straks gøre hende kunsten efter :) Et meget nemt og overskueligt DIY projekt, som tager noget ala 15 minutter at lave. Det eneste I skal bruge er en gammel tank top eller T-shirt og en opsprætter. Jeg sprættede også kanterne op på den, så de også fik et råt look. Håber I kan lide den! xoxo Christina

I made this destroyed tank top today inspired by my friend, Marie-Louise. She wore it last Saturday, when we went out and she looked pretty damn cool in it. It’s a very easy DIY project that takes like 15 minutes to make. The only two things you need is an old tank top or T-shirt and a seam ripper. Hope you like it. xoxo Christina