stella mccartneysequin jacketpailletjakkeSequin jacket/Julie Brandt, jacket/The Travelling Band, scarf/Stella McCartney (similar HERE), T-shirt/Zara, jeans/Zara, boots/Acne, watch/Michael Kors HERE

I onsdags var jeg som sagt sammen med min smukke veninde, Nicoline. I har mødt hende før her på bloggen både her og her. Nicoline har en super fed stil og i onsdags fik jeg overtalt hende til at få taget et par billeder :) Kunne I tænke jer også at se hendes garderobe? Jeg vil smutte igen – skal nemlig i byen i aften med selv samme pige og fire andre veninder ♥

Last Wednesday I met with my dear friend, Nicoline. She always looks like a million and I love her outfit in these pics – a perfect combination of casual daily wear spiced up with a cool sequin jacket. Would you like to see her wardrobe as well? :)