team paris

I sidste uge nåede bloggen 20.000 faste læsere på Bloglovin.com! Jeg er mundlam! Jeg kan slet ikke takke jer nok for at følge med – det betyder meget mere end I aner. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle nå så langt med bloggen, da den startede som en lille hobby for snart 4 år siden. I har i alt skrevet 83.000 kommentarer og jeg har nydt at læse hver og én! Af hjertet tak fordi I gør mine drømme til virkelighed. Jeg håber at jeg kan blive ved med at inspirere jer mange år frem 

Last week my blog reached 20.000 followers on Bloglovin’! I’m speechless! I can’t thank you guys enough – you make my dreams come true! I really appreciate all you sweet comments. You guys have wrote 83.000 comments in total on the 4 years I have had the blog and I have enjoyed reading every single one. You are the best and I hope that I can continue to inspire you many years from now ♥