treatoverspa fitnessbadesaltpantene masqueskodsborg spakul vandfootbathpantenegirls having funVi er kommet til fjerde uge i “treatover” projektet i samarbejde med Pantene. I løbet af den seneste måneds tid, har vi lært en masse om hår, hvordan man plejer det bedst, hvad man helst skal spise for at få et sundt og velplejet hår, men også hvor vigtigt det er at have det godt indeni, for at få et smukt hår.

Derfor er der denne uge sat fokus på velvære – det er vigtigt at gøre noget godt for sig selv engang imellem og få slappet helt af. En travl og stresset hverdag er hverken godt for kroppen eller ens hår – det kan blandt andet forårsage glansløst hår og i nogle tilfælde hårtab. Jeg inviterede i sidste uge min dejlige veninde, Birgitte, med på Skodsborg Spa, hvor den stod på ren afslapning med dampbad, sauna, boblebad, isbad, saltbad, ansigtsbehandling og meget mere.

Jeg havde taget Pantenes hårkure med til os, en til hver af vores hårtyper, som vi puttede i håret, inden vi gik i sauna – det er nemlig en god idé at lade den sidde 5-10 minutter og trænge ind i håret, inden den skal skylles ud igen. Det er vigtigt at bruge den hårmaske, som passer til ens hårtype – har man f.eks. fint/tyndt hår og bruger en hårkur til normalt/tykt hår, vil man ikke få den optimale effekt ud af den, da de hver især er udviklet specielt til vores forskellige hårtyper. :) Har I forresten husket at bruge hårkur i dag? Pantene anbefaler som sagt, at man gør det en gang om ugen. Jeg gør det selv hver søndag – det er en god huskeregel :)

Jeg vil også tippe jer om, at I i øjeblikket kan deltage i en konkurrence på Howsyourhair.dk, hvor I kan vinde et lækkert spakit, som blandt andet indeholder lækre hårprodukter fra Pantene, ansigtsmaske og badesalt. I kan finde konkurrencen HER. God søndag piger!