poolclutchneglelakstrandellenorgedrapeskirtbeachstrandjsuncoosunsetfiat 500random luxuryNu kan det vel ikke vare længe, før vi kan begynde at se frem til sommer, sol, shorts, bare tæer i sandet, sommerkjoler, store is og sommerfester.. Kan snart ikke vente længere. Selvom det nu også er ret dejligt, at det er begyndt at blive forår her i DK :) Her er nogle random sommerbilleder fra de forrige år, som gør mig i godt humør. I år har jeg planlagt ferie med 8 dejlige veninder til Puerto Banus i Spanien. Vi har alle kendt hinanden siden gymnasiet og nogle siden folkeskolen – det skal nok blive sjovt! Har I planlagt ferie endnu? :)

Even though it’s really nice that Spring is finally here, I can’t wait for Summer to come! – Sun, shorts, bare legs, Summer dresses, big ice creams and great parties! Here are some random Summer pics that makes me smile. This Summer I’m going to Puerto Banus in Spain with my 8 lovely friends – can’t wait. Have you guys planned your Summer holiday yet? :)