basicsLinks: 1. Grey T-shirt HERE, 2. tank top HERE, 3. oversized top HERE4. sweatshirt HERE, 5. Carhartt sweatshirt HERE, 6. black sweatshirt HERE7. light jeans HERE, 8. boyfriend jeans HERE, 9. black jeans HERE, 10. stilettos HERE, 11. sandals HERE, 12. pumps HERE

Som jeg har blogget om tidligere HER, synes jeg det er rigtig vigtigt, at have en god basisgarderobe. Det er fundamentet for en lækker stil, for er basistøjet ikke på plads, er det svært at sætte et outfit sammen. I det hele taget kan en god basisgarderobe spare dig for mange tøjkriser, da det er ret nemt at sætte et basisoutfit sammen, f.eks. et par lækre jeans og en fed T-shirt, og lynhurtigt gøre det cool og anderledes med en sej læderjakke og et par fede stiletter eller sneakers. Det er også meget nemmere og billigere i længden, at have en god basisgarderobe, da den er tidløs og på den måde nem at kombinere med sæsonens “it” items! :) Ovenfor er nogle bud på lækre basis items til budgetvenlige priser.

As mentioned earlier HERE, I think it’s very important to have a nice basic wardrobe. It’s much easier to create a cool outfit if you have great basics – it’s so easy to dress up and down. You can easily dress up a pair of skinny jeans and a simple T-shirt with a statement necklace, heels and a cool leather jacket and on the other hand it’s also quite easy to look casual if you combine it with sneakers and an army jacket. Above are some nice basic items from the high-street brands. :)