[youtube uLQDuAXhcxc 850 550]

Jeg har lavet denne lille video til jer, for at vise tasken in real life, som jeg har designet for Markberg. I er flere der har spurgt, hvordan den ser ud indeni, så det er også med i filmen. Der følger desuden også en ekstra skulderstrop med, som er ekstra lang, som man kan hægte af og på. Jeg er som sagt rigtig tilfreds med resultatet – jeg har allerede brugt min flittigt og læderet bliver kun pænere med tiden. Jeg er meget beæret over, hvor godt I alle har taget i mod tasken, det betyder virkelig meget for mig, tusind tak! I kan finde den online HER og en forhandlerliste HER, hvis det skulle have interesse :) xoxo Christina

I made this small video to show you guys how my bag looks like in real life, that I’ve designed for the Danish bag and accessory brand, Markberg. I’ve already been using my bag a lot and the leather only gets more beautiful when you wear it. You can find it HERE, if you’re interested :) xoxo Christina