zara shortscertina silver watchmarkbergmarkberg passions for fashionLeather jacket/Zara (similar HERE), shorts & shirt/Zara, pumps/Zara, rings/my own design, watch/Certina, bag/my own design for Markberg HERE

Beklager den manglende opdatering på bloggen i går – havde travlt med alt muligt andet. Jeg tager revanche i dag :) Her er lidt billeder af det outfit, som jeg havde på i videoen i forgårs. Både shorts og skjorte købte jeg i Zara, da jeg var i New York. Jeg synes de to mønstre fungerer ret fint sammen. I dag skal jeg til konfirmation hele dagen. Håber I får en skøn dag piger! Ses senere.

Here are a few pics of the outfit that I wore in the video yesterday. I’ve bought both the shorts and the shirt in Zara, when I was in New York and I think the two patterns work quite well together. :) Have a fab day ladies and see you later!