pantene treatoverNu er vi over halvvejs i Treatover projektet i samarbejde med Pantene. Det kunne være sjovt at høre, om I kan mærke en forskel på jeres hår, dem af jer der har fulgt projektet? Jeg synes at jeg kan mærke, at mit hår et blevet blødere og mere “medgørligt” efter at have brugt hårkur hver søndag, spist masser af frugt og grøntsager, og brugt varmebeskyttende spray før føntørring og glattejern – jojo, jeg har skam gjort mit bedste for at følge Treatover projektet. :)

Miabella Ristorp, som har været min hår coach gennem hele forløbet, farvede forleden bunden af min udgroning, så nu er det klar til sommer. Hun understregede, at det er vigtigt at bruge hårkur – specielt efter en hårfarvning, da håret bliver udtørret af det. Selvom det efterhånden er tre måneder siden jeg sidst er blevet klippet, synes hun ikke, at vi behøvede at klippe det, da det ikke var særlig slidt i spidserne. Mon ikke det har noget at gøre med, at jeg har passet ekstra godt på det i løbet af Treatover projektet? Det giver ihvertfald mening for mig :)

(I samarbejde med Pantene)