nelly rabatkodeLinks: 1. black sandals/HERE, 2. IRO jacket/HERE, 3. chain necklace/HERE, 4. white bra/HERE, 5. Converse shoes/HERE6. By Zoe shirt/HERE7. By Zoe shorts/HERE8. Micharl Kors watch/HERE, 9. IRO green jacket/HERE10. camouflage jacket/HERE11. nail polish/HERE12. Chloé perfume/HERE13. metal detail sandals/HERE 

Jeg har en rigtig dejlig nyhed til jer ;) Jeg har fået lov til at få en rabatkode fra Nelly.com, som giver jer 20% på HELE Nelly HER fra i dag kl. 12:00 til kl. 23:59 i aften! Koden I skal bruge er “PASSIONSFORFASHION”. Skynd jer ind og se om der er noget I skal have, hvis I skal nå at benytte jer af rabatten! :) Ovenfor ser I nogle af mine favoritter.

I have  a really good news for you! I’ve had the fortune to get a 20% discount code for Nelly.com HERE to all of my sweet readers! You can use the code from today at 12:00 pm to 23:59 pm! The code is “PASSIONSFORFASHION”. So you better hurry up, if there is something that you can’t live without :)