søster

Har I hørt om “Søsterdag“? Det havde jeg ikke indtil for nylig, hvor jeg blev spurgt om jeg ville sætte lidt fokus på dette koncept. “Søsterdag” er ligesom “Morsdag” og “Farsdag” en dag der er dedikeret til et familiemedlem, nemlig ens søster. Jeg synes det er en rigtig god idé, for jeg har tit undret mig over, hvorfor der ikke var en “børnenes dag” eller lignende, haha.. “Søsterdag” er altså dedikeret til ens søster, hvor man kan fejre det forhold man har sammen – det kan gøres på mange måder, men jeg forestiller mig f.eks. en hyggelig pigetur med shopping, cafébesøg og evt. en tur med kanalrundfarten eller lignende. Det vigtigste ved denne dag er bare, at man er sammen. Det er tredje år i træk, at “Søsterdagen” bliver afholdt og den falder altid den sidste lørdag i maj, hvilket i år er den 25. maj.

Jeg er enormt glad for min søster og vi er meget tætte. Der er 13 år imellem os og vores forhold er kun blevet endnu bedre med årene, hvor alderforskellen ikke betyder så meget. Men hun har nu ikke altid været lige sød ved mig… Da jeg var 2-3 år og hun og min bror skulle passe mig, fik de mig til at spise ren citronsaft på en ske, så jeg lavede skæve ansigter, haha.. Men jeg har nu heller ikke altid været en særlig flink lillesøster. Når vi skulle køre på ferie i bil, sad jeg ofte og nev hende i låret på bagsædet, når vi kørte langt, fordi jeg kedede mig og elskede at drille hende, haha! Der er mange gode historier og det har I garanteret også med jeres søster? I år på “Søsterdagen” har jeg tænkt mig at forkæle min søster lidt ekstra, da hun samtidig holder fødselsdag for min lille niece der bliver et år.

I anledningen af “Søsterdag” har I nu mulighed for at vinde en lækker middag plus biograftur, hvor I kan forkæle jeres søster. For at deltage skal I smide en kommentar herunder og fortæller en lille sjov historie om jer og jeres søster – hvor I f.eks. har dummet jer overfor jeres søster eller en anden sjov anekdote. Vinderen kåres på “Søsterdag” d. 25. maj 2013.

(Sponsoreret af Søsterdag)