søsterdagen

I dag er det den såkaldte “Søsterdag“, som jeg talte om HER. Jeg har brugt dagen sammen med min søster til min nieces 1-års fødselsdag – det vigtigste ved søsterdagen er som sagt, at man er sammen. Hvordan har I brugt dagen med jeres søster? – Eller skal bruge den senere?

I anledningen af “Søsterdag” havde I mulighed for at vinde en middag + biograftur til jer og jeres søster. For at deltage skulle I skrive en lille historie/anekdote om jeres søster. Tak for alle de sjove kommentarer – det var simpelthen så morsomt at læse alle jeres små historier igennem og jeg sad og grinede for mig selv over flere af dem – andre var meget rørende. Den heldige vinder er Camilla Hansen med denne sjove kommentar:

Da min søster og jeg var mindre, var jeg tit den irriterende lillesøster, der sad på hendes værelse konstant(!). Det gjorde jeg også den dag, hvor hun efter badet skulle vinke vildt til vores lidt ældre nabo, som i øvrigt var lidt af et hug. Han skatede ned af vejen og mens hun havde armene op over hovedet, hev jeg lidt i håndklædet, så det faldt af…. Der gik et par dage, før hun blev god igen“.

(Sponsoreret af Søsterdag)