by malene birger shortsgirissimafashion bloggerswildensstatement earringsswildens top Links: leather jacket/Belair HERE, printed tank top/Swildens HERE, black sporty shorts/By Malene Birger HERE, earrings/Anton Heunis HERE, shoes/Zara

Jeg har her udvalgt mine favoritter fra Girissimas webshop og sammensat et outfit ud fra mine yndlings items :) Jeg er VILD med læderjakken fra Belair og kombinationen med et par sorte, korte shorts og en printet tank top giver udtrykket et sporty look, som jeg er vild med i øjeblikket. Desuden synes jeg, at de store statement øreringe sætter prikken over i’et i dette ellers ret casual outfit. Girissima har i det hele taget rigtig mange lækre items – alt fra cool internationale mærker til mærker som vi kender som f.eks. Ganni, By Malene Birger og Costummade. I samarbejde med Girissima, har jeg fået lov til at give jer en rabatkode som giver 15% på ALLE deres SS13 varer på deres webshop! Ikke så dårligt, hva’? ;) Koden gælder indtil d. 7. juni og er “15-PFFFan”.

In collaboration with Girissima, I have here picked out my favorite pieces from their webshop. I’m SO fond of the leather jacket and the combination of the cool black shorts and the printet tank top give the outfit a sporty feel’, which I’m pretty fond of at the moment! I think the statement earrings are the icing on the cake in this outfit  and spice it up a bit :) In general Girrisima has a lot of cool items on their webshop – both National and International brands. I also have a good news for you guys – in collaboration with Girissima, I’ve got a disount code that give you 15% off on their entire SS13 collection until the 7th of June. The code is 15-PFFFan”.