festival inspiration

Links: 1. ankle boots/HERE, 2. sweatshirt/HERE, 3.  flower garland/HERE, 4. Hunter rubber boots/HERE, 5. belt/HERE, 6. cap/HERE7. army jacket/HERE, 8. denim shorts/HERE, 9. sandals/HERE, 10.  fringe dress/HERE, 11. lace bra/HERE, 12. printed blazer/HERE

Nu varer det ikke længe, før alle festivalerne starter! I er flere der har efterspurgt inspiration til samme formål, så jeg har her lavet en lille collage med items, som jeg selv ville elske at have på.

Jeg var på Roskilde Festival for 4 år siden og vi havde alle aftalt i min lejr at tage noget gammelt, slidt tøj med – for tænk nu hvis det blev ødelagt eller stjålet og hvem går i det hele taget op i tøj på en festival?? Tro om igen, Christina! Jeg følte mig så malplaceret, da jeg mødte op i gummirøjser fra Skoringen, en gammel, grå sweater og et par forvaskede marineblå shorts, da stort set alle andre havde været ude og købe tøj til formålet og så mega cool og stylish ud! Hvor blev den aftale af? Jeg var åbenbart en af de eneste, som havde taget det alvorligt… Så det kommer ikke til at ske igen, haha!

Soon all the festivals starts and a lot of you guys have asked for festival inspiration. Here are some items, that I would love to bring, if I were going this Summer. Are you going to any festivals? :)