2nd day x christina dueholm

Hej piger! Nu kan jeg endelig afsløre et spændende designsamarbejde, som jeg har glædet mig som et lille barn til at kunne fortælle jer om. Jeg har designet min egen kollektion for 2ND DAY! Det er en drøm der er gået i opfyldelse! Er det ikke enhver piges drøm at få lov til at designe sit eget tøj? :)

Kollektionen “The perfect fit” lander i butikkerne her i juni og i den forbindelse er I alle inviteret til mit event i samarbejde med 2ND DAY d. 14. juni kl. 20:00! Der vil være 25%  rabat på ALT 2ND DAY tøj i butikken, lækre goodiebags til de første 100 købende gæster og derudover vil der være DJ, snacks og lækre drikkevarer. I kan tilmelde jer eventet på Facebook HER. Jeg vil fortælle jer meget mere om samarbejdet og snart offentliggøre billeder af tøjet fra kollektionen, men først synes jeg, at I skal gå ind og melde jer til eventet! :) Jeg vil selvfølgelig også være til stede og jeg HÅBER inderligt at se og hilse på rigtig mange af jer!

xxx Christina